Pagina's

donderdag 25 augustus 2016

eerste schooldag...

Wat is er fijner dan met een nieuw fris jurkje met draairok (heel belangrijk!) aan een nieuw schooljaar te beginnen? en in dit geval groep 3! Wat had ze er zin in en wat kwam ze blij en enthousiast thuis, vol verhalen over schriftjes, rekenboeken, kringgesprekken, apenspelletjes en alles wat groep 3 nog meer te bieden heeft...
 hoge ambities :)
vorig jaar was het nog prinses of fee :)
Ik maakte uiteraard het (verlengde) bovenlijfje van svdhz vast aan een cirkelrok, maar verbouwde het achterkantje zelf met wat puzzelen met een halssplitje (tja hoe heet dat eigenlijk mooi?) en knoopje. Hoe makkelijk is dit! En het staat leuk.
 
De school ging over op een continue rooster, waarbij ze elke dag lunchen op school. Voor Maren geen straf, maar ik zag via pinterest deze broodbriefjes en kon het niet laten de lunchtrommel wat op te vrolijken met een persoonlijke noot. Ze vind het geweldig, want ze kan het al zelf lezen (!) en ze is dol op briefjes, maar wie niet :) Erg leuke site, (voor wat oudere kinderen)  en dus maakte ik dankbaar gebruik van het DIY format :) super leuk!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten