Pagina's

zondag 31 maart 2013

boekenhoes voor mijn sterretje

Ik loop hopeloos achter... Ik heb een pinterestbord (en hoofd) vol ideeen en een opdracht en een project voor naailes en dan nog de uitdagingen voor de sew along van het leuke boek zo geknipt. Natuurlijk maak ik alleen de dingen die ik echt wil maken, maar dat is nu net het probleem... ik wil zoveel!
En nu ik al die mooie tassen voorbij zie komen, wil ik ook die maken... paspelband is al gekocht, want dat wil ik ook kunnen!! Maar de zwemtas ligt nog op me te wachten. Voor maart op het nippertje toch maar de boekenhoes met spannende ontknoping gemaakt, want die stond tenslotte ook op de planning. Ik hou voor beide dochters n.l. een boekje bij van alle hoogtepunten en had een nogal saai notitieboekje liggen voor de jongste, bij deze bekleed met de stof van de gordijnen uit haar kamertje. 


Zo lekker opgevrolijkt en het geeft een goed gevoel dat dat in ieder geval af is en bijgehouden... met een tweede moet je toch uitkijken he, al is het maar omdat je nu eenmaal minder tijd/energie hebt met twee :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten