Pagina's

maandag 14 oktober 2013

Er was er een jarig...

alweer een maand geleden, maar ik wilde toch het verjaardagsjurkje nog even laten zien...

  
Niet de beste foto's, maar zo zie je meteen ook een glimp van het mooie keukentje dat haar vader voor haar maakte en de taart die mijn vriendin Dorien gemaakt heeft, is ie niet geweldig! Het was zo'n top dag!
Het jurkje is een patroon uit de knippie winter 2008. En geïnspireerd op dit Ondertussen ligt de jurk op de vermaak stapel, want het lint kwam tussen de kettingkast van de nieuwe fiets :( Maar ze heeft er wel in gestraald!


Oke, dan ook nog maar even de traktatie, geïnspireerd door pinterest en oké het is niet helemaal hetzelfde, maar het zag er toch gezellig uit :)


vrijdag 4 oktober 2013

de tafeltent!

Eindelijk...de tafeltent voor mijn dochters. Ik maakte hem voor Marens derde verjaardag en had hem om half 2 's nachts af...
Moet eerlijk zeggen dat het fotograferen nog wel de grootste kunst was :) De appeltjes zitten met klittenband op de boom en kunnen dus echt geplukt worden, er kunnen brieven geschreven worden en poppenkast gespeeld. Ik had nog veel meer ideetjes, maar ik ben er klaar mee...Wat een (leuk) werk! Maar blij en trots op het resultaat! Dank aan alle meedenkers (juf van de les, (schoon)moeders en man). We kunnen nu ook lekker binnen spelen in de herfst en winter!